Met Opus-Pro werken?

Opus-Pro werkt uitsluitend met adviseurs die tussen de regels van een cv door kunnen lezen - niet elke professional is immers een groot schrijftalent. Onze account managers stellen samen met u een functieprofiel op en zoeken daarbij de juiste match. Dit op basis van 'no cure no pay'.

Onze werkwijze kenmerkt zich onder meer door ons geloof in het nieuwe werken. Wij bieden onze kandidaten dan ook de gelegenheid om - desgewenst - buiten kantoortijden een afspraak met ons te maken.

Onze dienstverlening heeft voor de werkgever nog een extra plusje: een eigen 'in house' jurist. Onze jurist heeft bijna twintig jaar “advocatuurlijke” ervaring met het adviseren van het MKB. Deze kennis stellen wij onze opdrachtgevers graag beschikbaar. Zo kunt u even snel een contract laten beoordelen of een vraag van juridische aard stellen. Anders dan in de advocatuur gaat niet meteen de teller aan. Dienstverlening en service, daar geloven wij in!

Opus-Pro is een algemeen bemiddelingsbureau met duidelijke accenten op de horeca, techniek, recht, financiële dienstverlening, generatie Y en de commerciële en communicatieve sector. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op!