Techniek

Opus-Pro is uw partner in de techniek. Of het nu om uitzenden, detacheren of werving en selectie gaat, Opus-Pro heeft of vindt altijd de juiste kandidaat. We brengen altijd vóóraf uw situatie, uw wensen en mogelijkheden goed in kaart. Alleen dan zijn wij in staat de juiste kandidaat voor te dragen.

Uitzenden

Als de werkzaamheden van tijdelijke aard zijn is het inhuren van technisch personeel op uitzendbasis een goede keuze. Opus-Pro heeft diverse specialisten in haar bestand. Of het nu gaat om een elektromonteur, projectleider of engineer, wij hebben of vinden de juiste kandidaat voor uw organisatie!. 

Werving en Selectie

Het zoeken van de juiste mensen kan een kostbaar en frustrerend traject zijn. En laten we eerlijk zijn, ieder z'n vak. Opus-Pro stelt u in staat zich te concentreren op het ondernemen. Opus-Pro kan u het hele traject uit handen nemen, tot het aannemen of afwijzen van kandidaten. Dit doen wij tegen een zeer, maar dan ook zeer concurrerend tarief, waarbij u het grootste deel pas betaalt wanneer de kandidaat zich bewezen heeft. Daarbij mag het belangrijkste niet onvermeld blijven. U betaalt ons alleen als een kandidaat daadwerkelijk is gestart. No cure no pay in ultieme vorm!

Tarieven

Onze tarieven zijn niet marktconform. Ze liggen namelijk ónder de marktprijzen. U betaalt bij ons namelijk niet voor een dure franchiseformule of een prachtige locatie. Geen duur wagenpark op uw kosten. U betaalt een eerlijk tarief voor onze werkzaamheden, dat recht doet aan de marges in de techniek. Wij lichten graag toe hoe wij hoge kwaliteit kunnen leveren ondanks onze lage tarieven!