ICT

Opus-Pro helpt u graag bij het vervullen van uw vacatures op uw ICT-afdeling.

Opus-Pro heeft een omvangrijk netwerk van ICT-ers op elk niveau. Wij kennen de professionals en de professionals kennen ons. Nog belangrijker is misschien wel dat wij de markt kennen en verstand van automatisering hebben. Hierdoor zijn we altijd in staat de beste match tot stand te brengen.

Uniek aan Opus-Pro is dat we goede contacten in diverse landen hebben. Als de professional in Nederland niet of nauwelijks te vinden is zoeken wij dus gewoon in het buitenland.

In Hongarije werken wij bijvoorbeeld samen met de studie informatiekunde van de universiteit van Pecs. Zo kunnen wij hun beste ICT-talenten aan u voorstellen. Talenten die in Nederland in een gespreid bedje terecht komen. Bijna letterlijk hoeven zij alleen hun laptop en kleding mee te nemen. Opus-Pro neemt de ICT’ers van meet af aan bij de hand en laat ze niet zwemmen in een land dat ze niet kennen.

Uiteraard moet er ook de klik met het bedrijf zijn. Opus-Pro besteedt daarom veel tijd en aandacht aan de persoonlijke match.

Opus-Pro is actief in de werving en selectie van onder andere de volgende typen ICT-professionals:

  • Software Ontwikkelaars
  • Beheerders (Systeem-, Netwerk-, Applicatiebeheerders)
  • Consultancy en Projectmanagement
  • Support
  • Teamleiding / Management
Bent u benieuwd wat Opus-Pro voor uw organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs om onze werkwijze toe te lichten.