Horeca

Als horeca-exploitant realiseert u zich dat uw personeel het verschil maakt. Het verschil tussen een klant die terugkomt of een klant die negatieve reclame voor u maakt. U verwacht van uw personeel dat gastvrijheid ze praktisch in de genen zit. Bedienen met een glimlach, koken met passie voor het product, runners die zich haast schamen als iemand wat langer moet wachten.

Al onze mensen beschikken over horeca-ervaring en weten hoe zij uw gasten tevreden moeten stellen. Onze mensen zijn gastvrij, ervaren, flexibel en weten uiteraard wat aanpakken is.

Uitzenden

Onze poule van mensen is groot. Feitelijk elke functie kunnen wij op heel korte termijn vervullen. Constateert u 's ochtends dat u vanmiddag runners tekort komt op het terras? Bel ons! Is uw kok vandaag ziek? Bel ons! Dreigt u vannacht zelf achter de receptie te moeten zitten? Wij hebben voor u de nachtreceptionist die onmiddellijk inzetbaar is. Iedereen die wij uitzenden hebben we gesproken, we weten wat zij wel en niet kunnen en de referenties zijn gecheckt. Wij stellen hoge eisen aan onze kandidaten en stellen alleen zeer gemotiveerd personeel beschikbaar. Knallen met een glimlach!

Werving en Selectie

Het zoeken van de juiste mensen kan een kostbaar en frustrerend traject zijn. En laten we eerlijk zijn, ieder z'n vak. Opus-Pro stelt u in staat om zich te concentreren op het ondernemen! Opus-Pro kan u het hele traject uit handen nemen, tot het aannemen of afwijzen van kandidaten. Dit doen wij tegen een zeer, maar dan ook zeer concurrerend tarief, waarbij u het grootste deel pas betaalt wanneer de kandidaat zich bewezen heeft. Daarbij mag het belangrijkste niet onvermeld blijven. U betaalt ons alleen als een kandidaat daadwerkelijk is gestart. No cure no pay in ultieme vorm!

Tarieven

Onze tarieven zijn niet marktconform. Onze tarieven liggen namelijk ónder de marktprijzen. U betaalt bij ons namelijk niet voor de overhead van een dure franchiseformule of een prachtige locatie. Geen duur wagenpark op uw kosten. U betaalt een eerlijk tarief voor onze werkzaamheden, dat recht doet aan de marges in de horeca. Wij lichten graag toe hoe wij hoge kwaliteit kunnen leveren ondanks onze lage tarieven.