Wie wij zijn

Opus-Pro combineert inhoudelijke kennis van diverse vakgebieden met jarenlange kennis van de arbeidsbemiddeling.

Wij geloven als ervaren ondernemers sterk in de kracht van authenticiteit. We doen waar we goed in zijn. Met de kandidaat hebben we een coachende relatie en met de opdrachtgever praten we op gelijk niveau. Ons doel is mensen met elkaar te verbinden, ze inzicht te geven in zichzelf en ertoe bij te dragen dat ze dagelijks met een glimlach naar hun werk gaan. Onze werkdag stopt niet om 17.00 uur: ook in de avonduren en in de weekenden zijn wij beschikbaar voor gesprekken met onze (aankomende) kandidaten.

Opus-Pro richt zich vooral op het bemiddelen van:

  • Technisch personeel
  • Financiële specialisten
  • Commerciële en communicatieve talenten
  • Juristen en advocaten
  • Horecaspecialisten
  • Jonge professionals op het gebied van informatiemanagement bij de overheid

Vorm volgt inhoud. Welke juridische constructie wordt gekozen is volkomen afhankelijk van de wederzijdse behoefte. Soms is dat uitzenden, soms is dat detacheren en soms is dat werving en selectie. Telkens bekijken we wat in de specieke situatie het beste past. Wij vinden dat er sprake moet zijn van toegevoegde waarde en volledige transparantie in onze dienstverlening. We doen dus niet geheimzinnig over onze marges en tarieven. 

Wanneer u als financieel specialist met onze executive recruiter spreekt, dan merkt u dat hij ook economie heeft gestudeerd, een jaarverslag kan opstellen en op de hoogte is van de inhoud van gevolgde cursussen. Wanneer u als advocaat met onze executive recruiter spreekt, dan herkent u dat hij in het vorige beroepsleven, jarenlang advocaat is geweest. Onze recruiter heeft op het hoogste niveau geacteerd en houdt nog steeds de jurisprudentie bij. Onze recruiters komen uit het vakgebied, kennen het vakgebied en weten dus waarover zij praten. 

Opus-Pro doet waar zij goed in is en doet dat met passie. Passie voor de opdrachtgever, passie voor de kandidaat en met name passie voor het tot stand brengen van de juiste match. Wij investeren veel tijd en moeite in onze kandidaten en opdrachtgevers. We hebben niet alleen oog voor de technische vaardigheden, maar willen ook zeker kunnen inschatten of de persoonlijke kenmerken van de kandidaat passen binnen de bedrijfscultuur. Opus-Pro, net even anders!