ICT

Opus-Pro is een interessante partner die al voor veel grote en kleine ICT-bedrijven een vacature heeft vervuld. De markt kent ons en heeft vertrouwen in de kandidaten die wij voordragen.

Opus-Pro kent haar klanten, haar kandidaten en de branche. Begrippen als Scrum, Bash, C++, Java of Python zijn ons niet vreemd.

Een nieuwe uitdaging vinden via Opus-Pro betekent een baan bij een gerenommeerde speler in de markt. Bij Opus-Pro staat niet alleen de kandidaat centraal, maar ook de opdrachtgever. Kan dat, beide partijen centraal stellen? Ja, volgens Opus-Pro is dat zelfs noodzakelijk. Het gaat niet alleen om de technische vaardigheden, maar ook om de zogeheten soft skills. Ook het inschatten of iemand in het team past is immers van essentieel belang voor een geslaagde match. En daar gaat het ons om. Niet voor niets gaan sommige opdrachtgevers al twintig jaar terug met onze recruiters!.

Onze klanten waarderen onze manier van werken en onze passie voor het behalen van resultaten. Onze manier van denken is te omschrijven als “out of the box”. Dat verwachten wij van onze medewerkers maar zeker ook van onze kandidaten.

Geïnteresseerd in werken voor of via Opus-Pro?