Zoek in onze vacatures en vind jouw nieuwe baan!


Onze missie

Opus-Pro verbindt uitdagende opdrachtgevers en talentvolle specialisten. Opus-Pro combineert inhoudelijke kennis van de vakgebieden waarin we actief zijn met jarenlange kennis van de werving en selectie. Wij willen dat beide partijen hun ambities kunnen waarmaken. Kernwaarden daarbij zijn transparantie en toegevoegde waarde. Wij verbinden binnen de vakgebieden Techniek, Horeca, Juridisch, IT, Financieel en Marketing & Communicatie.

Voor werkgevers

Opus-Pro werkt uitsluitend met adviseurs die tussen de regels van een cv door kunnen lezen - niet elke professional is immers een groot schrijftalent. Onze account managers stellen samen met u een functieprofiel op en zoeken daarbij de juiste match. Dit op basis van 'no cure no pay'. Of de gevonden kandidaat aan het werk gaat op basis van uitzenden, detacheren of werving en selectie bepalen we samen. Onze werkwijze kenmerkt zich onder meer door ons geloof in het nieuwe werken. Zo geven wij onze kandidaten bijvoorbeeld de gelegenheid om buiten de gebruikelijke werktijden met ons af te spreken.


Voor werknemers

Opus-Pro is anders. Het kan zomaar gebeuren dat je in het weekend of in de avonduren een telefoontje van ons krijgt. Opus-Pro gelooft in het nieuwe werken en stopt niet met denken na 17.00 uur. We zijn gedreven, vrolijk, optimistich en hebben uiteraard gewoon kennis van zaken. Niet voor niets is ons motto dat je zelf je eigen toekomst bepaalt. Plezier in het werken is voor ons belangrijk. Net als jij maken we af waar we aan beginnen en vinden wij het belangrijk dat het werk ook uitdagend is.Laatste Blog

Minister kan Wassila Hachchi laten kiezen. Solliciteren op betaald werk of wachtgeld kwijt.

De casus van Wassila Hachchi is voor de juristen en zeker voor de juristen van Opus-Pro ronduit interessant. Uit wet en regelgeving blijkt dat Wassila de komende maanden moet solliciteren, anders kan zij haar wachtgeldcentjes kwijtraken. Opus-Pro doet haar het aanbod om haar geheel gratis uit de wachtgeldregeling te geleiden en ervoor te zorgen dat zij niet onnodig een beroep moet doen op gemeenschapsgeld.

Lees meer