Blog

Hond op het werk. Be Smart, Be Like Barrel. We love Barrel

Hond op het werk. Be Smart, Be Like Barrel. We love Barrel

Barrel dus. Onze trouwe, oerdomme maar o zo lieve viervoeter. Dolgraag wil hij mee naar kantoor. Want daar zijn namelijk allemaal mensen die hem graag aaien en Barrel houdt van aaien. Barrel houdt eigenlijk van elke aandacht. En als hij van iemand een koekje krijgt dan ben je helemaal zijn BFF.  

Hmm een hond op kantoor… Is dat nu wel verstandig? Vreemd genoeg is het antwoord: heel verstandig! En natuurlijk wel even de nuance dat de mensen direct om hem heen niet allergisch moeten zijn, maar voor de rest;vooral doen!

Er is spijkerhard wetenschappelijk bewijs dat mensen die hun hond mee naar kantoor mogen nemen, dat die minder vaak ziek zijn. Hetzelfde geldt voor het volgende wetenswaardigheidje. Een hond op kantoor zorgt voor minder stress! Honden voelen onder andere feilloos aan of iemand zenuwachtig is en zullen de persoon proberen op zijn of haar gemak te stellen. En geen Cup a Soep momentje voor de gelukkige honderbezitter. Die heeft zijn energieboost al gehad toen hij zijn hond tussen de middag uitliet.

En als je denkt dat de grote serieuze bedrijven daar anders over denken. Nou niet dus. Toch niet al te vervelende bedrijven als Google en Amazone stimuleren het als werknemers hun hond willen meenemen naar kantoor.

En daarom mag Barrel dus elke ochtend mee naar kantoor. Iedereen wordt er namelijk beter van. Barrel zelf niet in de laatste plaats. Die gaat heerlijk in het hoekje tegen de verwarming aan liggen. Alleen als Barrel eten of nieuwe mensen bespeurt, komt hij overeind. Voor de rest komt hij heerlijk luierend de dag door. En door te luieren draagt Barrel bij aan het welzijn van het kantoor. Be Smart! Be Like Barrel. We Like Barrel.

 

Zoek in onze blogs

Recente Blogs

Archief

Over de schrijver

Brigitte Smit
Brigitte de Groot

Brigitte is al ruim vijftien jaar werkzaam in het detacheringswezen.