Blog

Social Media

Social Media

Mateloos irriteerde ik mij er soms aan. Zit je met een jonkie te praten, kijkt hij tussendoor 3 keer op zijn WhatsApp. Of ook hartstikke leuk, iemand werkt voor je en naast zijn pc staat een laptop met Twitter open. Dat kan toch niet?
Het duurde even voordat ik besefte, dat het simpelweg bij deze generatie hoorde. Multitasken is zo ongeveer met de paplepel ingegoten en alles loopt ook door elkaar heen. Als je ‘s-avonds voor je werkgever bezig bent, waarom zou je overdag dan niet af en toe op Facebook mogen koekeloeren?
Het is één van de zaken die bij talentmanagement hoort. Als je de Young professionals gaat verbieden om overdag op social media actief te zijn, dan ben je ze snel kwijt. En ja, ze kunnen veel beter multitasken dan oudere generaties. Net zozeer als een kind van 3 al automatisch “swiped” en een midden twintiger vol verbazing naar een fax zal kijken.
De komende tijd gaan we leuk bloggen over alles wat er bij Opus-Pro gebeurt. Iets uit het echte leven, iets over generatie Y. Of gewoon omdat ik iets kwijt wil.

Zoek in onze blogs

Recente Blogs

Archief

Over de schrijver

Brigitte Smit
Brigitte de Groot

Brigitte is al ruim vijftien jaar werkzaam in het detacheringswezen.