Advocatuur

Een recruiter met twintig jaar advocatenervaring, die zelf patroon is geweest en weet wat een aanslag op het privéleven het volgen van de Grotius-Opleiding betekent? Opus-Pro heeft hem in huis!

Opus-Pro biedt ervaren advocaten (vanaf 3 jaar) met bijvoorbeeld een afgeronde specialisatie-opleiding of de wens deze te volgen de kans om in dienst te treden bij gerenommeerde kantoren met vermaarde cliënten.

Wij zijn altijd op zoek naar creatieve geesten, goede schrijvers, prima pleiters, echte dienstverleners en bovenal scherpe juridische geesten.

Opus-Pro denkt in oplossingen en niet in problemen. Het probleem ligt er vaak al. Van jou verwachten we de oplossing! Of nog mooier, je vertelt ons hoe het probleem voorkomen had kunnen worden!

Opus-Pro kent de top van de advocatuur en zij kennen Opus-Pro. Niet alleen vanwege de uitstekende dienstverlening, maar ook omdat ze bijvoorbeeld studiegenoten zijn geweest, ze de degens in de advocatuur hebben gekruist of met elkaar de specialisatie-opleiding hebben gevolgd.

Opus-Pro wil jou begeleiden in de volgende stap in jouw carrière. Op weg naar het partnerschap? Of juist niet? Graag spreken wij jou in een informele setting, desgewenst buiten de kantoortijden om. Neem contact met ons op!